iulie 29, 2021 De Mechanicus 0

Ciocan hidraulic: cum sa il alegeti pe cel potrivit?

ciocan hidraulic Popularitatea unui ciocan hidraulic nu poate fi contestata. Fie vara, fie iarna, mereu exista proiecte care sa necesite un picon. Acest lucru a dus la aparitia multor modele, ceea ce face decizia mai grea… dar nu imposibila.

Daca tineti seama de urmatoarele sfaturi, veti vedea ca alegerea unui ciocan hidraulic nu este atat de dificila pe cat pare la prima vedere.

Dimensiunea corecta a unui ciocan hidraulic

ciocan hidraulic Un aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in calcul, se refera la dimensiunea piconului. Pentru a putea functiona eficient pe termen lung si pentru a proteja echipamentul, ciocanul hidraulic trebuie sa aiba o greutate adaptata la utilajul pe care va fi utilizat.

Desi nu exista un standard universal, este recomandat ca greutatea piconului sa nu depaseasca 10% din cea a echipamentului. De asemenea, mai puteti sa va raportati la diametrul daltei/pistonului sau la nivelul energiei de impact.

Un ciocan prea greu va fi dificil de deplasat si poate provoca daune utilajului. Daca alegeti un picon prea mic acesta nu va putea functiona eficient si veti pierde timp pretios.

Adaptati in functie de proiect

Un ciocan hidraulic poate fi folosit in foarte multe proiecte: tuneluri, constructii, amenajarea teritoriului, demolari, minerit si lista poate continua. Insa, un singur model de picon nu va fi la fel de eficient in toate situatiile.

Fiecarui proiect i se potriveste un anumit tip de ciocan. Astfel, daca trebuie sa spargeti un material dur, cum ar fi roci sau calcar, aveti nevoie de un picon mai mare cu o viteza mai lenta. In cazul demolarilor sau tunelurilor, varianta potrivita ar fi un instrument de dimensiuni medii. Pe cand, un ciocan hidraulic mic, de exemplu de o tona, este ideal pentru amenajarea teritoriului.

Daca vreti sa va usurati munca puteti alege chiar un model de ciocan hidraulic care isi regleaza automat puterea in functie de duritatea materialului. In cazul in care aveti nevoie de ajutor pentru alegerea piconului potrivit, consilierii nostri va stau mereu la dispozitie pe https://www.mechanicus.ro/

Debitul hidraulic

ciocan hidraulic Pentru a functiona la parametri maximi, un ciocan hidraulic are nevoie de un debit de ulei adecvat, nici prea mult dar nici prea putin. Un debit hidraulic prea mare poate afecta componentele interne, in timp ce un debit prea mic va scadea puterea de impact a piconului.

Exista ciocane hidraulice care se pot adapta unui interval mai larg de debite. Insa daca vreti un instrument care sa va asigure performanta este mai bine sa alegeti o gama mai restransa cand vine vorba de debitul hidraulic.

Zgomotul si vibratiile

Nu este de neglijat nici acest aspect atunci cand cumparati un ciocan hidraulic. Pentru a reduce nivelul de zgomot puteti sa achizitionati un picon cu o carcasa inchisa.

In plus, acest tip de caracasa imbunatateste conditiile de lucru ale operatorului, prin amortizarea vibratiilor. Si nu in ultimul rand, ajuta la protejarea ciocanului hidraulic, prelungind durata de viata a componentelor sale.

Costurile de intretinere

Atunci cand analizati un model de picon, este bine sa va documentati si despre costurile pe care le veti avea pe termen lung. Fiind vorba despre un instrument folosit in conditii foarte dure, trebuie sa luati in calcul faptul ca va fi nevoie sa il intretineti corespunzator.

Chiar daca alegeti un ciocan hidraulic de calitate, unele componente sunt predispuse la uzura. Astfel, produse precum bucse, tiranti sau garnituri se vor afla pe lista dumneavoastra de cumparaturi. Din fericire, puteti sa comandati chiar de acasa tot ce va trebuie pentru intretinerea unui ciocan hidraulic, cu doar cateva click-uri pe site-ul nostru https://www.mechanicus.ro

Ciocan-Hidraulic
aprilie 12, 2021 De Mechanicus Oprit

Ciocan Hidraulic

Consilierii nostri tehnici de la Centrul de Ciocane Hidraulice va pun la dispozitie o gama vasta de atasamente pentru demolari. Pentru informatii  suplimentare in vederea alegerii instrumentului ideal pentru utilajul dumneavoastra in functie de lucrarea pe care ati contractat-o va stam la dispozitie.ciocan hidraulic

Avem o gama vasta de atasamente pentru demolari pentru utilaje de la 1 tona pana 100 tone in functie de aplicatia la care sunt necesare.

Cupon de reducere
la achizitia de CIOCAN HIDRAULIC NOU primiti
VERIFICARE / INCARCARE AZOT
Gratuit pe viata + Voucher CADOU

GREUTATE PICONVOUCHER
50-150 KG100 EURO
150-400 KG200 EURO
400-750 KG300 EURO
750-1000 KG400 EURO
1000-1500 KG500 EURO
1500-2000 KG650 EURO
2000-4000 KG900 EURO
>4000 KG1000 EURO

Cat costa un CIOCAN HIDRAULIC?

ciocan hidraulicDe unde cumpar un CIOCAN HIDRAULIC ieftin si bun?, este o intrebare pe care ne-o punem foarte des in ideea sa luam cea mai buna decizie.

Din postura de furnizor de echipamente pentru demolari si cu un departament de reparatii pentru Ciocane Hidraulice, cu o vechime de peste 15 ani in domeniul de Utilaje de Constructii, va garantam ca va punem la dispozitie cele mai bune solutii pret/calitate.

ciocan hidraulicMai jos puteti sa regasiti o lista cu echipamentele noastre si va rugam sa ne consultati pentru a putea lua decizia cea mai buna. Un alt servici deosebit pe care il punem la dispozitie este ca putem sa va asiguram verificarea periodica a presiunii de azot cat si incarcare cu azot la Ciocan Hidraulic pe Viata fara a percepe costuri suplimentare. 

Produsele noastre beneficiaza de toate toate declaratiile de conformitate din UE care beneficiaza de o garantie de minim 1 an de zile in functie de solicitare.

Va oferim Ciocan Hidraulic de la 0,7 tone pana la 100 tone in functie de aplicatia pe care trebuie sa o realizati. Spune ce utilaj ai ca sa-ti spunem ce Ciocan Hidraulic iti trebuie ca sa realizezi o lucrare de demolare corecta si rapida.